Kongsted Arkitekter blev etableret i 1997 af arkitekt MAA, Susanne Kongsted. Vi har i dag mere end 20 års erfaring med transformation, restaurering og indretning af boliger og bygninger. Tegnestuen drives sammen med arkitekt MAA, Steen Kornerup-Bang.

Kunderne tæller både private og offentlige. Vi har bl.a. en rammeaftale med Udenrigsministeriet, hvor vi løser opgaver på danske ambassader, konsulater og boliger for udsendte i hele verden. De mange projekter i ind- og udland har gjort Kongsted Arkitekter til eksperter i at løse logistiske udfordringer, planlægge og kommunikere på tværs af kulturer. En procesorienteret dialog gennem hele projektfasen er vores speciale.

Kongsted Arkitekter er forankret i den nordiske arkitekturtradition og fokuserer på enkelhed og funktionalitet. Husets sjæl og stedets omgivelser er den primære inspirationskilde, når vi udarbejder designløsninger.

Vi sætter bæredygtighed højt i vores arbejde med restaurering og transformation, og vi sørger derfor for at genanvende de eksisterende bygningsdele/konstruktioner, når det er muligt. I projektets indledende fase udarbejder vi sammen med kunden målsætninger for økonomi, sociale, kulturelle og miljømæssige faktorer. På den måde sikrer vi, at kvaliteten altid er i top.

Det tilbyder vi